“Gezondheid is meer dan alleen voeding & beweging, het is ook hoe je denkt en handelt..."

Na de zoveelste keer weer opnieuw te moeten beginnen was ik het zat.

Ik dacht bij mezelf als ik nu eens stop met stoppen. Dan hoef ik niet ieders keer weer opnieuw te beginnen.

In plaats van weer mezelf weer allerlei taken op te leggen en daarmee mezelf weer voor de honderdste keer voorbij te rennen. Wist ik dat ik het anders moest gaan aanpakken.


Terug naar de simpele basis, en van daaruit verder werken!


Ik ga mijn doelen opschrijven, verkleinen en haalbaar maken zonder dat ik 100 ballen tegelijk in de lucht moet houden en uiteindelijk moet stoppen omdat het toch weer niet lukt en vol te houden is.

Ik ben stap voor stap kleine maar daadkrachtige stappen gaan zetten en door mezelf aan te leren dat kleine dagelijkse stapjes bijdragen aan het grote geheel werd het steeds makkelijker mijn doelen te realiseren.

Steeds weer een stapje verder, soms twee stappen terug - reflecteren & relativeren.

Naar mijn lichaam luisteren en vooral voelen en ervaren dat ik op de juiste weg zit,  er kwam steeds meer structuur in mijn voeding en daardoor ook in mijn bewegingspatroon en daardoor werd het ook makkelijker om mijn mindset te verbeteren.

Voor ik het wist barstte ik weer dagelijks van de energie,  word ik elke dag uitgerust wakker en kan ik niet wachten om weer aan de slag te gaan met mijn doelen!

Ik voel me fit, energiek, kan snel schakelen in mijn werk, mijn sportprestaties gaan vooruit en ik geniet volop van het leven!

null

Je ideale gewicht bereiken zonder restricties. 

Op een leuke en doelgerichte manier jouw levensstijl ontwikkelen!


Wil jij graag meer structuur, balans & rust in je levensstijl? 

Wil je bewuste keuzes maken en een eind maken aan die rollercoaster van het ene dieet naar het andere, met uiteindelijk dezelfde uitkomst, korte succes momenten opgevolgd door gewichtstoename en vele andere gezondheid nadelen?

  • Stok achter de deur door Online Personal coaching gesprekken 
  • Keuze uit meer dan 1000+ makkelijke, gezonde  en lekkere recepten die ook te combineren zijn binnen het gezin, met een drukke baan en of studie
  • Voel je fitter, en meer energie gedurende de dag, zonder supplementen!
  • Bereik je ideale gewicht zonder restricties!
  • Aan de slag met je mindset om zo meer inzichten te krijgen en doelen te realiseren!
  • Werken aan de oorzaak, geen symptoombehandelingen
  • Positieve gedragsveranderingen aanbrengen en weg met oude destructieve denkpatronen
  • Je kiest zelf wat je eet, wanneer je eet en leert ook zelf gezonde gerechten samen te stellen, allemaal in je persoonlijke maaltijdapp


Je nieuwe levensstijl ontwikkelen hoeft geen lijdensweg te zijn!

Integendeel zelfs ervaar het gemak en plezier dat je gaande weg het traject gaat ervaren!!


Super coaching

Imme de Greef

Je kunt altijd even appen!

Aline Middendorp

Vertrouwen om resultaat te gaan behalen

Marije Koelman

Waarom het deze keer wel lukt!

Mindset

Heel veel verschillende afvalpogingen (hypes) zorgen ervoor dat je het vertrouwen kwijt raakt, niet alleen in jezelf maar ook in wat je lichaam allemaal kan. Ze zeggen niet voor niets dat alles staat of valt met de juiste Mindset. Maar wat is de juiste mindset? En hoe train je dit? Door meer bewust te worden van waaruit je beslissingen maakt kun je al veel te weten komen over de huidige status van je mindset en hoe je deze dus ook kunt gaan versterken!

Voeding

Niet meer langer kcal tellen en restricties opleggen die je niet op de lange termijn kan volhouden. Zelf leren hoe je een maaltijd samenstelt die helemaal in balans is, en nog belangrijker die bij jou past, en je situatie. Meer persoonlijke kennis over de voeding die je tot je neemt. Makkelijke en gezonde voorbeeld recepten waardoor je meer rust krijgt en tijd overhoud om leuke dingen te doen! En ja ook die Guilty Pleasure mag je nemen zonder je daar schuldig over te voelen!

Beweging

Welke bewegingsvorm past bij jou? Is bewegen op dit moment überhaupt wel een optie? Voor de een is het 5x per week los gaan in de gym en voor de ander is het 2x per week even aan de wandel. Welke vorm van bewegen ook bij je past, alles wat je doet is goed en kan alleen maar beter gaan.

Terug naar de basis om van daaruit weer je bewegingspatroon op te pakken is letterlijke en figuurlijk de eerste stap in de juiste richting!

Doelen realiseren

Meeste doelen & goede voornemens worden helaas niet gerealiseerd. Waarom niet? Denk eens bij jezelf na hoe vaak je al iets geprobeerd hebt en nog steeds op zoek bent naar die ene oplossing, dat ene wondermiddel dat het nu wel voor je gaat doen! Doelen verkleinen en haalbaar maken is het verschil tussen dromen en realiseren. Kleine dagelijkse doelgerichte acties helpen jou elk doel dat je voor ogen hebt te realiseren!!


Succes gegarandeerd!

Klaar voor de start?

arrow_drop_up arrow_drop_down